FOTO: Táborníci navštívili památky i městský úřad v Jirkově
Foto: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Děti, které tráví prázdniny na Letním příměstském táboře na Červeném Hrádku, se rozhodně nenudí. Na programu měli hend několik zajímavých prohlídek.

Táborníci si prohlédli jirkovské památky – městskou věž, bývalé pivovarské sklepy, knihovnu v legendární Kludského vile.

A to není všechno. Tajemnice městského úřadu jim ukázala obřadní místnost na radnici, kancelář místostarostky i velkou zasedačku, a to vše s patřičným výkladem. Na rozloučenou jim předala malou pozornost.

Po té se děti ještě přesunuly k bývalé synagoze, kde jim kulturní a propagační referentka povyprávěla o její pohnuté historii, i o tom, jak je dnes objekt plně využitý ke kulturním a společenským účelům.

Z reakcí dětí bylo znát, že se jim exkurze líbila.

FOTO

dsc9964 2

táborníci3

táborníci4

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru