Žena na koni zaujala muže natolik, že se u silnice začal uspokojovat
Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Z trestného činu výtržnictví se bude zodpovídat 62letý muž, který začátkem srpna zastavil se svým vozidlem na silnici poblíž Klášterce nad Ohří, vystoupil a po stažení kalhot a spodního prádla se uspokojoval. Na místě nezastavil náhodou. Krátce předtím ho totiž zřejmě zaujala mladá žena jedoucí na koni podél silnice, kterou míjel v protisměru.

"S autem se tedy otočil, ženu s koněm předjel a zastavil o kus dál tak, aby ho dotyčná po chvíli míjela a jeho „kratochvíli“ viděla. Poté, co dívka s koněm projela, nasedl do auta a odjel. K jeho smůle žena vše natočila na mobilní telefon a pro policisty již pak nebyl problém podezřelého ustanovit," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Protože za obdobné jednání byl muž v minulosti již opakovaně odsouzen, hrozí mu u soudu až tříletý trest.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru