VIDEO: Děsivou srážku motorkáře s autem v Boči zachytila autokamera
Havarovaný motocykl. Foto: Policie ČR
Chomutov

Boč - V neděli 28. srpna letošního roku krátce před sedmnáctou hodinou došlo na pozemní komunikaci I/13 v obci Boč k dopravní nehodě osobního automobilu s přívěsným vozíkem a motocyklu. Vážnou havárii zaznamenala autokamera v jiném vozidle.

K nehodě mělo dojít tak, že šestačtyřicetiletý řidič vozidla značky Ford, jedoucí ve směru do Chomutova, při odbočování vlevo zřejmě přehlédl motocykl značky Harley-Davidson řízený sedmačtyřicetiletým mužem, který předjížděl v levém jízdním pruhu kolonu vozidel.

Následně mělo dojít ke střetu vozidla s motocyklem. Řidič motorky byl letecky transportován do nemocnice.

https://www.youtube.com/watch?v=BlFs1tRpPh0

Motocyklisté jsou jednou z nejzranitelnějších skupin v silničním provozu a případný střet s vozidlem či pevnou překážkou může mít fatální následky. Nejen motorkáři, ale i ostatní účastníci silničního provozu musí být na komunikaci neustále ve střehu a sledovat situaci kolem sebe. Nebezpečné bývá přehlédnutí motocyklu, a proto je velice důležité, aby se řidiči motorových vozidel důkladně rozhlédli na obě strany, například při odbočování v křižovatce.

Pro řidiče motocyklů je jedno z nejdůležitějších pravidel VIDĚT A BÝT VIDĚN.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru