Celníci provedli kontrolu na drogy na hudebním festivalu. Našli kokain, pervitin i LSD v ponožkách
Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Podbořansko - V pátek prováděli ústečtí celníci spolu s německými kolegy kontrolu vozidel v katastru obce Podbořany, v jejíž okolí probíhal jeden z největších letních hudebních festivalů v Ústeckém kraji.

Za pomoci služebních psů vycvičených ve vyhledávání omamných a psychotropních látek odhalili celníci při bezpečnostních prohlídkách v kapsách kontrolovaných osob, ale také v zavazadlovém prostoru vozidel, v příručních zavazadlech, lékárničce či ve dveřích automobilu marihuanu (234,19 g), kokain (7,93 g), pervitin (19,13 g), metamfetamin 49 tablet a LSD (0,62 g). Ze 12 odhalených případů byla „rekordmankou“ jednatřicetiletá řidička, u které při kontrole vozidla označil služební pes chladící tašku s ledem, ve které bylo nalezeno 20,91 g marihuany. Další drogy 2,23 g kokainu, 18,63 g pervitinu, 49 tablet metamfetaminu a 0,62 g LSD byly ukryté v ponožkách. Všechny případy celníci na místě předali Policii ČR.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru