Zloději se ze svého lupu neradovali příliš dlouho. Nářadí pro kutily nestihli ani použít natož prodat
Ilustrační foto CC0
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Tři osoby se vypravily minulou středu dopoledne krást do prodejny jednoho kláštereckého supermaketu. To jim však nevyšlo úplně podle jejich představ. 

Muž se ženou na prodejně společně odcizili aku vrtačku včetně příslušenství a gola sadu. Jejich kumpán jim pak otevřel posuvné dveře, aby mohli z prodejny utéct. Z krádeže věcí v hodnotě bezmála 2 700 korun se však dlouho netěšili. Policistům se totiž podařilo hned po oznámení zjistit jejich totožnost a dopadnout je. Stejně tak se povedlo zajistit i odcizené nářadí.

Jeden ze zmíněné trojice, 23letý Klášterečan, se bude kvůli popsanému jednání zodpovídat ze spáchání trestného činu krádeže. Za ten mu v případě uznání viny nyní hrozí s ohledem na jeho nedávné odsouzení za majetkovou trestnou činnost až tříletý trest. Jednání jeho kompliců policisté oznámili příslušnému správnímu orgánu k projednání přestupku. 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru