Chomutov oslavil Den učitelů. Uvítal nové pedagogy a rozloučil se s těmi odcházejícími
Foto: Statutární město Chomutov
Chomutov

Chomutov - V pondělí 19. září se v kostele svaté Kateřiny konal slavnostní akt u příležitosti Dne učitelů. Při něm náměstek primátora pro školství Milan Märc uvítal pedagogy, kteří v chomutovských školách započínají svou učitelskou profesi a zároveň se rozloučil s učitelkami a učiteli, kteří odcházejí na zasloužený odpočinek.

Celý akt zahájilo pěvecké vystoupení žákyně Základní umělecké školy T. G. Masaryka, které v kostele svaté Kateřiny zaznělo z oratoře slečen. Pak už pedagogy uvítal Milan Märc, náměstek primátora pro oblast školství.

„Vše kolem se vyvíjí, doba se mění. Avšak škola v jedné skutečnosti zůstává stále stejná. Pokud učitele jeho práce baví a má rád žáky, tak má učitel i žáci vyhráno," pronesl k pedagogům Milan Märc. Pedagogové z jeho rukou obdrželi pamětní list, květinu a dárek.

Na závěr opět zaznělo pěvecké vystoupení žákyní Základní umělecké školy T. G. Masaryka pod vedením Barbory Novákové.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru