Teprve měsíc byl na svobodě a už znovu kradl. Teď může zloděj ve vězení strávit až tři roky
Ilustrační foto: E-deníky.cz
Chomutov

Chomutov - Sotva měsíc vydržel na svobodě bez spáchání trestného činu 34letý muž z Chomutova. Peněženka nechaná na stole v baru byla pro něj natolik lákavá, že ji majiteli ukradl i s jeho doklady.

Jen pár dní stačilo policistům k tomu, aby zjistili totožnost neznámého muže, který v polovině září v chomutovském baru na sídlišti Písečná odcizil jednomu z hostů peněženku. Neznámý zloděj využil chvíle, kdy si její majitel šel ven zakouřit a na stole nechal peněženku položenou. Uvnitř měl více než 1 500 korun, 10 euro a doklady.

Když policisté během vyšetřování zjistili, kdo měl cizí peněženku sebrat, dotyčného zadrželi a sdělili mu podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Čtyřiatřicetiletý Chomutovan by se tak mohl znovu dostat do vězení, odkud byl teprve letos v srpnu propuštěn. Právě kvůli předchozímu odsouzení za krádež mu nyní hrozí až tříletý trest.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru