Opilá řidička v Chomutově: Téměř 3 promile a škoda desítky tisíc korun
Ilustrační foto: E-deníky.cz
Chomutov

Chomutov - Ani téměř 3 promile alkoholu jí nezabránily usednout za volant a projíždět se městem. Řízení se plně nevěnovala, nabourala auto před sebou a způsobila škodu v desítkách tisíc korun.

Téměř tři promile alkoholu nadýchala řidička, která v první polovině září způsobila dopravní nehodu v chomutovské ulici Wolkerova. Osmatřicetiletá žena řídila osobní automobil pod vlivem alkoholu a navíc se této činnosti zřejmě plně nevěnovala. Měla se totiž otočit na svého vzadu sedícího psa, a v tom okamžiku narazila do vozidla před sebou. Jeho řidička zastavila, aby nechala chodce přejít vozovku a poté došlo ke střetu obou aut, v jehož důsledku vznikla na obou vozidlech škoda v řádech desítek tisíc korun. K vážnějšímu zranění zúčastněných osob naštěstí nedošlo.

Žena, která nehodu pod vlivem alkoholu způsobila, je podezřelá ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Podle zákona jí v případě soudem uznané viny hrozí odnětí svobody na šest měsíců až tři roky, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru