AKTUÁLNĚ: Srážka osobního a nákladního auta na silnici 7I u obce Hořenec. Jeden zraněný člověk, na místě zasahují složky IZS
Foto: Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje
Chomutov

Hořenec - Na silnici 7I u obce Hořenec na Chomutovsku se dnes ráno stala vážná dopravní nehoda. Na místě události zasahují všechny složky integrovanného záchranného systému. Jeden člověk byl při nehodě zraněn.

Ke střetu osobního a nákladního auta došlo dnes po 9. hodině ranní na silnici 7I u obce Hořenec v okrese Chomutov. Aktuálně probíhá na místě vyšetřování dopravní nehody. Zasahují všechny složky integrovanného záchranného systému. Jednotka hasičů ze stanic Chomutov a Bitozeves vyprostila zraněnou osobu z havarovaného auta a předala jí zdravotnické záchranné službě. S dopravním omezením je nutno počítat nejméně do půl dvanácté dopoledne.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru