V Kadani byla otevřena nová dobíjecí stanice pro elektromobily. Je sice mini, ale e-motoristy potěší
Foto: ČEZ, a. s.
Chomutov

Kadaň – Do nové podoby se postupně snaží revitalizovat své výměníky ČEZ Teplárenská ze Skupiny ČEZ. Nejenže je odívá do hávu šedo-oranžové fasády, ale v jejich bezprostřední blízkosti vysazuje i novou zeleň a na některé instaluje různé zajímavé vychytávky pro veřejnost. Jako teď v Kadani, kde byla nově otevřena dobíjecí stanice pro elektromobily.

Hned dvě výměníkové stanice se již nacházejí na Chomutovsku, konkrétně v Jirkově a Kadani. Zatímco v prvním případě se vloni společnost zaměřila na enviromentální výchovu dětí, ve druhém v duchu Čisté Energie Zítřka na majitele elektromobilů. 

„Kadaňská výměníková stanice v Sukově ulici se již v loňském roce dočkala nového kabátu. V jejím případě jsme se rozhodli využít nabídky útvaru čistých technologií ČEZ a na boční zeď směrem do ulice nechali teď v září nainstalovat malou dobíjecí stanici pro elektromobily. Wallbox je už zprovozněn, teď jen záleží na místních e-motoristech, kdy si k němu najdou cestu,“ říká Šárka Vinklerová, místopředsedkyně představenstva ČEZ Teplárenské.

Stejně jako v případě interaktivního jirkovského výměníku, jehož dvě strany jsou zakryty panely přibližující přírodu a v ní volně žijící ptactvo, je i kadaňský wallbox prubířským kamenem. „Postupně revitalizujeme všechny naše výměníkové stanice. Většina z nich bude mít ve finále nový vzhled, tedy šedo-oranžovou fasádu, což je jasná identifikace objektů ČEZ Teplárenské v regionech, kde působí. Na frekventovaných místech bychom rádi časem na některé výměníky postupně nainstalovali „něco“, co bude k užitku všem ostatním,“ uzavírá Šárka Vinklerová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru