Ukradený kolový nakladač se podařilo vypátrat. Zloděj však uniká dál
Odcizený kolový nakladač. Foto Zdroj: Policie ČR
Chomutov

Chomutov/Osvinov - Chomutovským policistům se po třech dnech podařilo vypátrat ukradený kolový nakladač. Byl ukrytý u lesní cesty nedaleko obce Osvinov na Karlovarsku. Po pachateli krádeže se ale slehla zem a tak po něm nadále probíhá intenzivní pátrání.

V pondělí 3. října vyhlašovali chomutovští policisté pátrání po odcizeném kolovém nakladači (psali jsme zde) a žádali média a veřejnost o spolupráci. Ve středu se jim ozval mladý turista, který při svých toulkách přírodou zahlédl kolový nakladač zaparkovaný u lesní cesty nedaleko obce Osvinov. Při nálezu se mu vybavila spojitost s pátráním po nakladači, které již předtím viděl na sociálních sítích. Své zjištění oznámil na linku 158. Na místě bylo zjištěno, že se skutečně jedná o odcizený nakladač. Stroj byl zajištěn a bude vrácen majiteli. Po pachateli krádeže však policie nadále intenzivně pátrá.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru