Opilý muž z Chomutova si vyjel autem na výlet do Loun. Skončil v místní policejní cele a teď mu hrozí až rok vězení
Ilustrační foto: E-deníky.cz
Chomutov

Chomutov/Louny - 41letý řidič z Chomutova se na cestu do Loun posilnil alkoholem. Tato projížďka pro něj však neskončila dobře, protože místním policistům se zdál být podezřelý a tak ho zkontrolovali. Výsledkem bylo 1,4 promile alkoholu v dechu a pobyt v tamní policejní cele. Teď mu hrozí až roční vězení.

Řidič vozidla značky Renault Megane byl koncem září v nočních hodinách zastaven hlídkou lounských policistů v ulici Postoloprtská v Lounech. Kontrolou policisté pojali podezření, že je muž pod vlivem alkoholu a podrobili ho dechovým zkouškám, které jejich podezření potvrdily. Výsledky vyšly pozitivní s hodnotou přesahující 1,4 promile alkoholu v dechu. Muž byl na místě zadržen a na pár hodin skončil v policejní cele. 

Za své nezodpovědné chování si může u soudu vyslechnout verdikt v podobě trestu odnětí svobody až na jeden rok, peněžitého trestu nebo zákazu činnosti.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru