Kabelkový veletrh v Klášterci: Charitativní akce přinesla téměř 11 tisíc korun
Foto: Město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Přesně před týdnem, v úterý 4. října, se konal v Klášterci nad Ohří tradiční kabelkový veletrh. Prodalo se na něm více než 200 kabelek a celkový výtěžek charitativní akce činil 10 894 korun.

Akci pořádala organizace Naděje a do malého sálu Kulturního centra Klášterce nad Ohří si první říjnové úterý našla cestu řada návštěvníků. 

Prodejem více než 200 kabelek se podařilo získat téměř 11 tisíc korun. Výtěžek bude využit na úhradu nákladů spojených s aktivizací klientů Chráněného bydlení s duševním onemocněním a mentálním postižením.

Město Klášterec nad Ohří vyjádřilo svůj dík Naději za skvělou organizaci a všem, kteří kabelkami přispěli, i těm, kteří si zde vybrali nový doplněk a sbírku podpořili.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru