Nechtěla ho pustit za synem, tak jí agresor rozmlátil okna. Škoda 8 tisíc a hrozba až dvouletého vězení
Ilustrační foto CC0
Chomutov

Kadaň - V hodně agresivní náladě přišel k bytu své bývalé přítelkyně 28letý muž z Kadaně. Nejdříve svou bývalou družku slovně urážel a poté, co ho nechtěla pustit dovnitř za jejich synem, začal kopat do dveří a vymlátil okna jejího bytu. Způsobil tím škodu za 8 tisíc korun a hrozí mu teď u soudu až dvouletý trest.

Z trestného činu výtržnictví je podezřelý 28letý muž z Kadaně. Ten před pár dny v dopoledních hodinách navštívil svou bývalou přítelkyni v jejím bydlišti. Slovně ji urážel a dožadoval se setkání s jejich společným synem. Muž byl přitom však agresivní, takže mu ho žena nechtěla ukázat. Dotyčný byl hlučný, a když před ním bývalá družka zavřela bytové dveře, začal do nich kopat. Poté zvenku několikrát pěstí udeřil do oken od jejího přízemního bytu, čímž u dvou z nich rozbil skleněné výplně. Způsobil tím škodu předběžně vyčíslenou na 8 tisíc korun.

Policejní hlídka agresivního muže krátce poté zadržela a byl převezen na služebnu. U soudu mu za popsané výtržnosti hrozí v případě prokázání viny až dvouletý trest.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru