Výsledky dopravní akce: Během dvou dnů 21 přestupků, kterých se dopustil skoro každý zastavený řidič
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Minulý týden během úterý a středy se chomutovští policisté zapojili do krajské dopravně bezpečnostní akce. Zaznamenali během ní 21 přestupků. Nejčastěji řidiči překračovali povolenou rychlost, objevil se i nevyhovující technický stav vozidla a nebo držení telefonu za jízdy.

Policisté se zaměřili zejména na kontrolu dodržování stanovených rychlostí jízdy v obci i mimo ni. Kromě toho však samozřejmě kontrolovali i doklady předepsané pro řízení a provoz vozidel, technický stav vozidel a dodržování dalších obecně platných předpisů.

Z bezmála tří desítek zkontrolovaných vozidel zaznamenali policisté 21 přestupků. Nejčastějším prohřeškem bylo právě nedodržení maximální povolené rychlosti jízdy, které bylo zjištěno ve 13ti případech. Mezi dalšími přestupky figuroval nevyhovující technický stav vozidla a nebo zákaz držení telefonu za jízdy. Žádný z kontrolovaných řidičů tentokrát nebyl pod vlivem alkoholu ani jiné návykové látky.

Všechny zmíněné přestupky policisté vyřídili na místě v příkazním řízení uložením pokut v celkové částce 15 600 korun.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru