Opilý řidič v Chomutově: Cizinec se skoro 2 a půl promile se projížděl po městě
Ilustrační foto: E-deníky.cz
Chomutov

Chomutov - Téměř dvě a půl promile alkoholu nadýchal začátkem října v pozdních večerních hodinách při silniční kontrole 33letý cizinec žijící v Chomutově. Hrozí mu teď za to až jeden rok vězení.

Policejní hlídka osobní vozidlo značky Volkswagen Golf zastavila na silnici I/13 u sídliště Písečná. Policisté pojali podezření, že řidič auta není střízlivý, což pak potvrdily i dvě dechové zkoušky s výsledky 2,45 a 2,42 promile. Dotyčný tak skončil v cele a nyní čelí podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. U soudu mu hrozí odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru