Strážníci zadrželi mezi bezdomovci na Solňáku osobu podezřelou z loupežného přepadení. Muž, ozbrojený nožem, skončil v poutech
Ilustrační foto CC0
Chomutov

Chomutov - Chomutovštví strážníci zasahovali v bývalém průmyslovém areálu poblíž ulice Dukelská, kterému neřeknou místní jinak než Solňák. Skrýval se tam muž, který byl podezřelý z loupežného přepadení.

V opuštěných objektech již delší dobu přespávají lidé bez domova. Strážníci Městské policie Chomutov zde provádějí pravidelnou kontrolní činnost, při které zjišťují, zda je na místě klid, pořádek a jestli se tam nezdržují nějaké osoby v pátrání. A na právě takového člověka tam před pár dny narazili.

Muže, jenž byl podezřelý z loupežného přepadení, strážníci omezili na osobní svobodě přiložením služebních pout. Nůž, který měl u sebe, jim na výzvu vydal a po ztotožnění a lustraci byl předán Policii ČR.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru