Noční jízda opilé řidičky v Chomutově: Proháněla se městem v mlze s více jak jednou promile alkoholu a jen za použití denních světel
Jízda na denní svícení při mlze. Řidička nadýchala přes 1 promile. Foto: Michal Hrdlička
Chomutov

Chomutov - Dnes v noci zastavila hlídka strážníků Městské policie Chomutov vozidlo, jehož řidička se proháněla ulicí Kamenná uprostřed noci pouze za použití světel denního svícení. Právě tím na sebe upozornila projíždějící strážníky, kteří po následné kontrole řidičky navíc zjistili, že řídila pod vlivem alkoholu. Nadýchala více než jednu promile.

Strážníci řidičku s vozidlem zastavili, aby upozornili na správné osvětlení vozidla ve večerních hodinách. Během této kontroly byl proveden i test na přítomnost alkoholu v dechu. Ten skončil pozitivním výsledkem, kdy žena během kontrolního testu nadýchala více jak jednu promile alkoholu. Strážníci na místo přivolali hlídku Policie ČR, která si celou věc na místě převzala k dalšímu došetření.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru