Obsadili cizí byt. Po odebírání elektřiny načerno byli po několika měsících odhaleni
Ilustrační foto CC0
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Odnětí svobody až na dva roky nebo peněžitý trest hrozí u soudu dvěma mužům ve věku 39 a 34 let z Klášterce nad Ohří. Vyšetřovatel je viní z toho, že měli neoprávněně obsadit a poté užívat byt ve vlastnictví jedné společnosti, která byty pronajímá.

„Ve zmíněném obydlí v Klášterci nad Ohří měli dotyční protiprávně pobývat po dobu několika měsíců. Nejenže v bytě načerno bydleli, ale navíc měli i neoprávněně propojit vodiče sloužící k připojení elektroměru a bez smlouvy tak odebírat i elektrickou energii,“ uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Právě díky chování obviněných nakonec vše vyšlo najevo a oba muži jsou v současné době trestně stíháni pro neoprávněný zásah do práva k domu, bytu nebo k nebytovému prostoru.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru