Zloděj si kvůli vloupání přivstal. Nešlo však úplně všechno přesně podle jeho plánu
Ilustrační foto CC0
Chomutov

Jirkov/Chomutov - Devatenáctiletý mladík z Chomutova si toto pondělí přivstal s cílem jít krást. Už před šestou hodinou ráno se vydal do ulice Bezručova v Jirkově, kde přelezl plot a dostal se na pozemek rodinného domu. S plány na klidnou loupež se však přepočítal.

Zloděj nejdříve prohledal otevřený přístřešek, a protože si myslel, že v domě nikdo není, rozbil skleněnou výplň uzamčených vchodových dveří a pokusil se vniknout dovnitř. V domě však byl jeho majitel, který vyrozuměl policii. Přivolaná policejní hlídka překvapeného muže na místě zadržela.

„Muž nyní čelí podezření ze spáchání trestných činů porušování domovní svobody a krádeže ve stádiu pokusu. V případě, že podezřelému jeho vinu prokáže soud, může mu uložit až tříletý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru