Vykopl dveře bytu a zaútočil na svou bývalou ženu s dítětem. Agresora pak zadrželi na dětském hřišti
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Rozkopnul dveře bytu a pak napadl svou bývalou přítelkyni, která byla uvnitř i s dítětem. Takové drama se odehrálo před několika dny v ulici Písečná v Chomutově. Na místě zasahovali chomutovští strážníci i Policie ČR. V době jejich příjezdu již muž v bytě nebyl, podařilo se ho ale vypátrat na nedalekém dětském hřišti.

Chomutovští strážníci dostali před několika dny hlášení, že by se v ulici Písečná měl pohybovat muž, který v jednom z vchodů rozkopnul dveře bytu, u čehož byl spatřen i svědky, a následně byl slyšen ženský a dětský křik. Po příjezdu hlídky se již útočník na místě nenacházel, ale za poničenými dveřmi hlídka nalezla ženu s dítětem, kterým se naštěstí nestala žádná viditelná zranění. Byť k útoku došlo, nebylo třeba přivolat zdravotnickou záchrannou službu.

Žena udala strážníkům popis, a jelikož se jednalo o jejího bývalého přítele, mohla poskytnout i fotografii. Na místo se dostavila také Policie ČR a strážníci po veškerých ztotožněních hledali v přilehlém okolí podezřelého muže. Po chvíli byl nalezen na dětském hřišti a byl si plně vědom, proč ho strážníci hledají. Muž s hlídkou při předvedení na policii spolupracoval a byl zde ponechán k dalším úkonům.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru