Uzavírka na mapě. Foto Zdroj: Město Jirkov
Chomutov

Vysoká Pec - Policisté upozorňují řidiče, že od dnešního dne budou v souvislosti s rekonstrukcí přemostění silnice č. I/13 probíhat přípravné práce na demolici mostu. Jedná se o most, na kterém vede pozemní komunikace č. III/0135 spojující mj. obce Vrskmaň a Vysoká Pec. Tyto práce budou spojeny s částečným dopravním omezením v daném úseku, a to jak na silnici č. I/13, tak na silnici č. III/0135 mezi Vrskmaní a Vysokou Pecí.

O tom, že se most přes silnici I/13 uzavře, jsme informovali již v předstihu zde.

O nadcházejícím víkendu, tedy ve dnech 3. – 4. prosince, dojde kvůli demolici mostu k úplné uzavírce silnice č. I/13 v úseku od tzv. „Černého mostu“ u Otvic až k místu samotné demolice. Doprava bude vedena po vyznačených objízdných trasách.

Uzavírka silnice III/0135 v místě rekonstrukce zmíněného mostu se předpokládá až do poloviny příštího roku.

Policisté vyzývají řidiče, aby dbali zvýšené opatrnosti a řídili se přechodným dopravním značením.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru