Žena nevěděla, kde bydlí. Pomohli strážníci, kteří ji domů dovedli
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Zmatená žena v ulici M. Gorkého v Chomutově nalezla pomoc u kolemjdoucí, která neváhala kontaktovat městskou policii.

"Žena tvrdila strážníkům, že nebydlí na adrese, kterou má uvedenou v občanském průkaze, ale nedokázala si vzpomenout, jen opakovala jméno muže, u kterého bydlí, a že je to kousek od adresy původní. Nakonec se strážníkům podařilo dohledat adresu zmiňovaného muže, ukázali ženě fotografii domu a ta potvrdila, že tam bydlí. Hlídka ji na místo doprovodila a muži doporučila, aby raději chodil v doprovodu s ženou nebo jí někam poznamenal nynější adresu," píší chomutovští strážníci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru