Lety do Turecka z karlovarského letiště měly úspěch. Od června příštího roku odtud budou moci lidé létat i na Krétu
První letadlo s cestujícími do Turecka. Foto zdroj: FCB Karlovarský kraj - oficiální stránka
Chomutov

Karlovy Vary - Téměř 3000 cestujících využilo v létě možnost cestovat do Turecka z karlovarského letiště. V příští letní sezóně budou moci cestující odletět přímými lety z karlovarského letiště na dovolenou do turecké Antalye, ale také na nejoblíbenější řecký ostrov Kréta. Významně se tak rozšíří nabídka pro obyvatele Karlovarského kraje i okolních regionů.

„Odezva cestujících nás mile překvapila, pochvalovali si služby letiště, i to, že vzhledem k jeho velikosti probíhalo odbavení v příjemné atmosféře bez zbytečného stresu. Navíc lze u letiště parkovat bezplatně a pro občany z našeho regionu je dostupnost naprosto komfortní. Budeme se těšit, že v příštím roce využijí letní nabídku nejen do Antalye, ale nově i na Krétu,“ uvedl Jan Bureš, neuvolněný krajský zastupitel pro oblast dopravy.

Do hlavního města Heraklionu zamíří charterové lety Karlových Varů jednou týdně a to v každou neděli v podvečer od 4. června do 1. října 2023. „Doplní tak nabídku zájezdů do Antalye, které budou odlétat ve středu v poledním čase od 14. června do 27. září 2023. Pokud tedy rodiny s dětmi i ostatní lidé chtějí letět na dovolenou z karlovarského letiště, doporučila bych jim, aby vůbec neváhali. V loňském roce byly zájezdy v prázdninových měsících rychle vyprodány. Čedok spustil prodej zájezdů do nové destinace v Řecku i na oblíbenou tureckou riviéru na léto 2023 už letos v srpnu,“ upřesnila Alice Justina Undus, jednatelka Letiště Karlovy Vary​.

V roce 2022 odletělo z karlovarského letiště za teplem do Turecka celkem 2.970 cestujících a letadla létala s obsazeností 98,2%.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru