Muž vylezl na strom a odmítal slézt. Ze šestimetrové výšky mu na zem pomohli hasiči, strážníci i policisté
Foto: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Majitel se procházel po svém pozemku a šest metrů nad ním, na stromě, je cizí muž a volá o pomoc. Poměrně kuriózní situace ale chtěla seriózní řešení, a tak na místo dorazila hlídka městské policie.

"Muž ze stromu slézt nechtěl, neustále měnil své důvody, volal na tísňové linky, mluvil o absurdních důvodech, proč se na stromě ukrývá. Hrozil ovšem jeho pád, který by měl tvrdý konec, jelikož pod ním byl železný plot. Na místo se dostavil HZS, PČR a ZZS, aby mohl být v součinnosti se strážníky muž dopraven zpět na zem. Dále se podařilo zjistit, že realitu tohoto muže nejednou deformovaly návykové látky, ale další vyšetření proběhly až v nemocnici, kde se dále rozhodovalo a nejvhodnějším řešení a diagnostice onoho muže," napsali strážníci z Chomutova na svůj facebookový profil.

2112stromolezec3

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru