První miminko Ústeckého kraje roku 2023 se narodilo v Chomutově
Primátor Chomutova Marek Hrabáč na návštěvě v chomutovské nemocnici. Foto: město Chomutov
Chomutov

Chomutov – V Chomutově se dne 1. 1. 2023 v 02:15 hodin narodilo první novoroční miminko. Chlapeček se jmenuje Josef a není pouze prvním miminkem Chomutova, ale celého Ústeckého kraje.

V chomutovské porodnici se jako první na svět v roce 2023 podíval chlapeček Josef Darvaš. Vážil 2750 gramů a měřil 49 centimetrů. Slavnostně ho šel přivítat primátor města Marek Hrabáč, který mamince Denise Šrettrové předal květinu, finanční dar ve výši 5 tisíc korun a dárky pro ni a jejího syna. Josef má doma i malou sestřičku Stellu, které jsou čtyři roky.

„Moc vám gratuluji a přeji celé vaší rodině především zdraví, štěstí a krásný nový rok 2023,“ popřál dvojnásobné mamince Marek Hrabáč.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru