Dvojice útočníků napadla muže poté, co se spolu pohádali. Zbitý muž skončil v nemocnici
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Podezření ze spáchání trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví ve stádiu pokusu čelí dva muži z Chomutova.

"Podle zjištění policistů měli dotyční (ve věku 63 a 33 let) na sídlišti v Chomutově z důvodu předchozího sporu fyzicky napadnout 41letého muže. Poté, co ho mladší z mužů strhl na zem, kde mu měl uštědřit několik ran pěstí do obličeje, měl ho starší z útočníků ještě párkrát udeřit obuškem do zad. Napadenému muži vznikla drobná zranění, s nimiž byl ošetřen v nemocnici. Při incidentu navíc poškozenému vypadl z kapsy mobilní telefon, který se tím poškodil," popsala napadení policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Oběma podezřelým hrozí v případě odsouzení podle zákona až tříleté odnětí svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru