Marihuana, extáze i LSD. Mladík z Kadaně prodával drogy ve velkém
Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Kadaň - Slušný přivýdělek si podle zjištění policistů zajišťoval prodejem drog mladý muž z Kadaně. Do hledáčku kriminalistů se 20letý mladík dostal na základě anonymního oznámení o tom, že by měl distribuovat marihuanu.

"Policisté v rámci prověřování případu mimo jiné vyslechli řadu osob a zjistili, že dotyčný měl skutečně po delší dobu na různých místech v Kadani prodávat drogy, hlavně marihuanu. Zadokumentovali stovky případů prodeje této návykové látky, v součtu se jednalo o více než 400 gramů. Dotyčný si tím zřejmě přišel na desítky tisíc korun. Kriminalisté od něho zajistili více než 150 gramů marihuany, kterou měl na podzim u sebe doma. Nebyla to však jediná droga, jejíž distribucí se měl muž zabývat. V několika případech měl totiž kromě ní uživatelům opatřit i tablety extáze a drogu LSD," uvedla k případu policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Na základě dosud získaných informací je muž stíhán pro spáchání trestného činu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. V případě prokázání viny soudem mu hrozí až pětiletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru