V podmínce se nepoučil! Opilý mladík naboural v Jirkově čtyři auta
Ilustrační foto
Chomutov

Jirkov - Ani podmíněný trest odnětí svobody a dvacetiměsíční zákaz řízení motorových vozidel, o němž soud kvůli způsobení nehody pod vlivem alkoholu rozhodl krátce před Vánoci, neodradil 18letého mladíka od dalšího řízení v opilosti. K jeho smůle, stejně jako na podzim, opět řízení nezvládl.

"Během minulého víkendu projížděl dotyčný v nočních hodinách Jirkovem, kde zřejmě v důsledku vypitého alkoholu nezvládl projet levotočivou zatáčkou a přejel do protisměru. Tam narazil postupně do čtyř zaparkovaných vozidel a způsobil na nich škody v desítkách tisíc korun. Z místa nehody navíc odjel a zastavil až o kus dál. Jeho opileckou jízdu však viděli svědci, kteří přivolali policii. Provedené dechové zkoušky ukázaly hodnoty kolem 2,6 promile alkoholu," popsala nehodu policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Po nedávném odsouzení má tedy mladý muž znovu problém se zákonem. Tentokrát čelí podezření ze spáchání dvou trestných činů, a to ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Kromě dalšího zákazu činnosti a peněžitého trestu mu u soudu hrozí až tříleté odnětí svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru