Policisty na sebe upozornil sám. Na křižovatce jim mladík nedal přednost
Ilustrační foto
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Nedáním přednosti v jízdě na sebe upozornil 22letý muž, který na začátku ledna projížděl světlenou křižovatku v Klášterci nad Ohří.

"Ke své smůle při odbočování vlevo nedal přednost protijedoucímu vozidlu, které bylo navíc vozidlem Policie ČR. K nehodě nedošlo, avšak policisté se rozhodli přestupce zastavit a zkontrolovat. Přitom provedli lustraci řidiče a zjistili, že příslušný úřad mu nedávno uložil zákaz řízení motorových vozidel," popsala situaci policejní mluvčí Miroslava Glogovská. 

Protože i přes tento platný zákaz za volant usedl, je nyní podezřelý ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru