Recidivistu pobyt ve vězení nenapravil. Po dvou měsících se tam zase vrátil
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Jen něco přes dva měsíce si užíval pobytu na svobodě 47letý recidivista z Chomutovska. V listopadu loňského roku byl muž propuštěn z výkonu trestu, kde si odpykal roční nepodmíněný trest za krádeže. Napravit se ho však zjevně nepodařilo.

"Podle zjištění policistů měl totiž v průběhu prosince a ledna krást v několika prodejnách na Chomutovsku. Zvláště si oblíbil obchod se sportovními potřebami, oděvy a obuví, kam si opakovaně chodil pro dámské boty. Kromě toho měl z dalších prodejen odcizit nářadí, krmivo pro ryby nebo postroje pro zvířata. V součtu měl způsobit škody přes 12 tisíc korun. Nakonec však spadla klec. Dotyčného totiž v jedné z prodejen, kam chodil opakovaně, poznali a přivolali policisty. Ti muže zadrželi krátce po krádeži a poslední odcizené zboží tak musel vrátit," popsala případ policejní mluvčí Miroslava Glogovská. 

Na svobodu už se nedostal, po sdělení podezření ze spáchání trestného činu krádeže ho soudce kvůli opakování majetkové trestné činnosti poslal do vazební věznice. Za mřížemi by v krajním případě mohl strávit až tři roky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru