Český statistický úřad vás může oslovit s prosbou o informace, data jsou chráněná
Foto: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Ústecký kraj/Klášterec nad Ohří - Český statistický úřad organizuje v roce 2023 každoroční šetření o životních podmínkách domácností. Ve všech fázích zpracování je zaručena anonymita zjištěných údajů a data jsou důsledně chráněna. Píše o tom klášterecká radnice.

Smyslem je získávat dlouhodobě srovnatelné údaje o sociální a ekonomické situaci obyvatel a data pro výpočet ukazatelů peněžní a materiální chudoby.

Šetření se uskuteční na území celé České republiky v době od 4. února do 18. června 2023 prostřednictvím speciálně vyškolených tazatelů, kteří se budou prokazovat průkazem zaměstnance Českého statistického úřadu. Prosíme občany o spolupráci, pokud je statistický úřad osloví.

Případné dotazy zodpoví Miloslava Barčová z Krajské správy ČSÚ Ústí nad Labem (tel.: 797 874 125).

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru