VIDEO: Žena v bytě volala o pomoc. Strážníci museli vykopnout dveře
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - V ulici Holešická v Chomutově měla podle oznamovatelky volat sousedka ze svého bytu o pomoc, protože upadla z vany a má velké bolesti.

"Strážníci se spojili s oznamovatelkou, která označila byt, a hlídka se pak přes dveře pokusila spojit s nájemnicí, která volala, že jí velice bolí noha a bolest je již nesnesitelná. Hrozilo nebezpečí z prodlení, jelikož bylo ohroženo zdraví člověka, a tak strážníci dveře vykopli a zraněnou ženu přikryli, aby byla v teple. Přivolané ZZS hlídka ještě poskytla asistenci při přenosu ženy na lůžko, informovali její dceru a samozřejmě se zajistil byt," napsali strážníci z Chomutova na svém facebookovém profilu.

VIDEO Z AKCE ZDE.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru