Zmatená žena nevěděla, kde je. Za chvíli začala vzpomínat. Co řekla strážníkům?
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Do ulice Karla Buriana v Chomutově byla přivolána hlídka městské policie, protože se v jednom ze vchodů nacházela dezorientovaná žena.

"Ta pak strážníkům na místě sdělila, že netuší, kde je. K předchozím událostem si rozvzpomněla, že byla s přítelem v chomutovské restauraci, pak se přesunuli do Mostu, tam se pohádali a rozešli, pak se žena opila a najednou se probudila opět v Chomutově. Zraněná nebyla, ošetření odmítla, ale neměla se jak dostat domů a telefon měla rozbitý. Jeden ze strážníků vytočil číslo její matky, informoval jí o celé události a ta si dceru vyzvedla," uvedli strážníci z Chomutova na svém facebookovém profilu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru