Kruhový objezd chtěl řidič projet rovně
ILUSTRAČNÍ FOTO: CC0
Chomutov

Chomutov – Za pondělní nehodou v Rokelské ulici v Kadani byl opět alkohol. Muž pod vlivem nezvládl řízení.

Jízda po kruhovém objezdu byla v pondělí večer zřejmě nad síly 24letého muže z Kadaně. „Když řádně posilněný alkoholem usedl za volant osobního vozidla zn. Škoda a z ulice Rokelská jel směrem k ulici Suková, stál mu v cestě kruhový objezd, jehož průjezd nezvládl," potvrdila policejní mluvčí Miroslava Glogovská. Muž vjel s vozem přímo na jeho střed, kde narazil do betonových palisád. Přesto pokračoval v jízdě a naboural ještě do vodící tabule. Poté sjel ze středu objezdu a najel na travnatou plochu mimo vozovku. Tam nakonec narazil do zábradlí, čímž jeho jízda naštěstí skončila.

Přivolaní policisté s řidičem provedli dechové zkoušky, jejichž hodnoty se pohybovaly kolem 2,2 promile alkoholu. Nehoda se obešla bez zranění, finanční škody na poničených palisádách, dopravních zařízeních a nabouraném vozidle však byly vyčísleny na 75 tisíc korun.

Policisté muži již sdělili podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru