Nenechávejte cenné věci na balkoně, zloději opět udeřili
ILUSTRAČNÍ FOTO: CC0
Chomutov

Jirkov – Další vloupání na balkon panelového domu řeší během několika dní policisté na Chomutovsku. Tentokrát k němu došlo v ulici Generála Svobody v Jirkově.

Neznámý pachatel vnikl na balkon ve vyvýšeném přízemí a odcizil odtud několik lahví alkoholu v hodnotě přes 3,5 tisíce korun a hokejovou výstroj v hodnotě přesahující 13 tisíc," popsala aktuální případ policejní mluvčí Miroslava Glogovská. Alkohol si neznámý odnesl také při vloupání na balkon v ulici 17. listopadu, o čemž jsme informovali minulý týden.

Oba případy policisté prověřují pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a porušování domovní svobody. „Současně znovu upozorňují majitele bytů s balkony v nižších podlažích, aby si je pokud možno zabezpečili například zasklením, případně mříží," dodala Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru