Že je zima? Využijte toho, Klínovec láká na velikonoční lyžovačku
SKIAREÁL KLÍNOVEC. FOTO: SKIAREÁL KLÍNOVEC
Chomutov

Klínovec – Jediný, kdo má asi radost z přetrvávajícího mrazivého počasí, jsou milovníci zimních sportů. Na Klínovci jsou v provozu stále ještě čtyři sjezdovky.

Provoz v severní části areálu hodlá skiareál udržet až do velikonočního pondělí 10. dubna, lyžaři se tak mohou projet na více než 5 km sjezdovek. V provozu jsou dvě sedačkové lanovky – Dámská a CineStar Express. Všechny dětské pojízdné pásy jsou už ale mimo provoz. „Aktuálně platí speciální ceník jízdného," láká skiareál milovníky zimních sportů. Provoz skiareálu je v současné chvíli z důvodu nízké návštěvnosti ztrátový. „Děláme to už spíš pro radost z lyžování a doufáme, že to náročné prodloužení sezóny aspoň někdo ocení," uvádí na sociálních sítích skiareál.

Za kolik se nyní tedy na Klínovci lyžuje? Podívat se můžete ZDE

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru