V hlavní roli opět drogy. Jejich uživatel byl opakovaně agresivní, skončil v cele
ILUSTRAČNÍ FOTO: CC0
Chomutov

Kadaň – V rukou policistů a následně ve vazební věznici skončil v těchto dnech 29letý muž z Kadaně. Ten na sebe nejprve upozornil v noci z pátku na sobotu hlučným chováním a poté i rozbitím skleněné výplně okna bytu, do něhož hodil kovový oboustranný klíč. Tímto chtěl asi zaujmout svou bývalou přítelkyni, která v bytě bydlí. Incident se odehrál v Kadani v ulici Chomutovská.

Pár hodin poté dotyčný zaklepal na byt v jiném domě, rovněž v ulici Chomutovská. Po otevření dveří měl na nájemníka, jehož údajně trochu zná, zaútočit doneseným šroubovákem. Když před ním muž zavřel dveře, měl na chodbě domu vykřikovat, že ho zabije, a pak z místa odejít. O chvíli později si v ulici Golovinova policejní hlídka všimla muže, který odpovídal popisu agresora, což se posléze také potvrdilo.

Policisté podezřelého zadrželi a provedli s ním orientační test na přítomnost drog v těle. Ten byl pozitivní na THC," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Dotyčný skončil v policejní cele a další den mu bylo sděleno podezření ze spáchání trestných činů nebezpečné vyhrožování a výtržnictví. Případ policisté v rámci tzv. zjednodušeného zkráceného přípravného řízení předložili státnímu zástupci a soud pak rozhodl o tom, že na verdikt za popsané jednání si výtržník počká ve vazební věznici. Muži, který byl již nedávno za obdobné výtržnosti odsouzen k trestu obecně prospěšných prací, tak nyní hrozí až tříletý pobyt za mřížemi.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru