O Velikonoční pondělí pobíhali po nemocnici veselí ušáci
Dobrovolníci: Michal H. a dceruška, Klárka K., Lucka B., Jára Š., Hanka P., Petra K., Jitka B. Foto: dobrovolníci
Chomutov

Chomutov – Dobrovolníci tentokrát vyrazili s velikonoční nadílkou do chomutovské nemocnice na oddělení následné péče, interní oddělení, neurologii, rehabilitační oddělení, odd. ortopedie, onkologii a gynekologicko-porodnické oddělení. Rozdávali sladkosti, vyrobené dárečky velikonočního charakteru, dřevěné ozdoby a hlavně úsměvy.

Linecké cukroví s velikonočním tvarem napekla Jaroslava Studená, děti ze ZŠ a MŠ v Bitozevsi vyrobily krásné věci pro pacienty jako např. velikonoční zápichy, kolíčky, mýdla a mnoho dalšího. Za společnost Remax manželé Žikešovi darovali pacientům ovoce a velikonoční sladkosti. Nemocnice velice děkuje všem dárcům a taky dobrovolníkům, kde každý z nich něco sladkého donesl. 

,,Touto akcí jsme chtěli pacientům popřát hezké Velikonoce a trochu jsme se pokusili navodit velikonoční atmosféru v nemocnici," dodala koordinátorka dobrovolníků Charlotte Šulc.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru