Parfémový fantom utekl do Prahy. I tam byl řádil, než byl dopaden
ILUSTRAČNÍ FOTO: CC0
Chomutov

Chomutov – Několik krádeží se škodou převyšující 25 tisíc korun má mít podle zjištění chomutovských policistů na svědomí 45letý muž s bohatou trestní minulostí. Byl „postrachem“ především drogerií, ale nevyhýbal se ani supermarketům nebo prodejně sportovních potřeb.

Na Chomutovsku si tak bez zaplacení při návštěvách různých obchodů pořídil několik parfémů, sportovní obuv, alkohol anebo trvanlivé potraviny. Když se Chomutovan v tomto roce přestěhoval do Prahy, pokračoval zřejmě ve své činnosti i tam.

Také z tamějších prodejen drogistického zboží měl odcizit několik parfémů za tisíce korun," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Policistům se v únoru podařilo totožnost původně neznámého zloděje zjistit, jeho tehdejší pobyt jim však znám nebyl. Vyžádali si tedy od státního zástupce souhlas se zadržením podezřelého, který v té době již pobýval v Praze. Tam ho také zadrželi policisté z pohotovostní motorizované jednotky. Chomutovský vyšetřovatel poté dotyčného obvinil ze spáchání trestného činu krádeže a s ohledem na pokračování v této činnosti podal podnět k jeho vzetí do vazby. Na jeho základě pak obviněného soud poslal do vazební věznice.

Muži, který si již dříve v souvislosti s krádežemi „odseděl“ 18 měsíců, hrozí nyní až tříleté vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru