Řidič z Jirkova se asi řídí heslem, že na papíry auto nejezdí. Skončil ve vazbě
ILUSTRAČNÍ FOTO: E-DENÍKY.CZ
Chomutov

Jirkov – Opakované řízení vozidla přes soudem vyslovený zákaz, a v některých případech navíc pod vlivem návykových látek, se vymstilo 32letému muži z Jirkova. Jen v tomto roce zmíněného řidiče se zákazem řízení nachytali chomutovští policisté za volantem už dvakrát. Navíc pokaždé pod vlivem návykových látek.

Poprvé to bylo v lednu, kdy mu bylo sděleno podezření pro spáchání trestných činů ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Podruhé ho policejní hlídka zkontrolovala minulou středu ráno, kdy se také podrobil orientačnímu testu na drogy s pozitivním výsledkem a amfetamin/metamfetamin. Po zadržení byl obviněn z dalšího maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

Kromě toho se kvůli pozitivnímu testu na drogy podrobil i odběru krve. Koncentrace drogy v odebraném vzorku pak ukáže, zda bude stávající obvinění ještě rozšířeno," podotkla policejní mluvčí Miroslava Glogovská. Protože dotyčný byl za podobné jednání v minulosti již dokonce odsouzen, což očividně nevedlo k jeho nápravě, rozhodl soudce o jeho umístění do vazební věznice. Podle zákona mu hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru