Napjaté sousedské vztahy přináší strážníkům nevšední zásahy
Vajíčka rozplácnutá na balkóně, zeď od káva. Foto: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov – Nepříjemné sousedské vztahy v panelových domech mohou obyvatelům dělat z běžného žití úmornou záležitost. Jeden ze sousedů už to ale nevydržel a přivolal si na pomoc hlídku městské policie.

Muž vypověděl, že incidenty ze strany sousedů bydlících nad nimi se dějí opakovaně už zhruba dva roky. Na místě hlídka zaznamenala znečištěné vstupní dveře a zeď od kávy, znečištěný balkón a parapet vejci. Strážníci se tedy dotázali sousedů, co k incidentům vypoví, ale ti se ohrazovali tím, že lidé pod nimi jsou přecitlivělí. Hluk prý nedělají schválně, a když už, tak jsou na vině děti či běžný chod domácnosti. Po ztotožnění a místním šetření byli sousedé informováni, že událost bude předána příslušnému správnímu orgánu Magistrátu města Chomutova k projednání.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru