Foto: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov – O asistenci u případu v Dřínovské ulici požádali policisté své kolegy strážníky. Když hlídka Městské policie Chomutov dorazila na místo, naskytl se jí smutný obrázek. 

Policisté tam zadrželi ženu, která doslova nebyla při smyslech. K tomu měla na místě kočárek s malým dítětem. Po příjezdu hlídky už byla žena ve služebním vozidle policistů, po celou dobu nespolupracovala, nechtěla sdělit žádné údaje a mluvila doslova z cesty.

Muži zákona proto přivolali zdravotníky ZZS, aby zkontrolovali ženin psychický a fyzický stav. V kočárku byly objeveny dokumenty k nástupu do výkonu trestu a několik načatých lahví s alkoholem. Žena byla za asistence policie odvezena do nemocnice, zatímco dítě si převzala pracovnice OSPODu a převezla jej do Klokánku. Děťátko bylo naštěstí nezraněné, jen plakalo.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru