Ve vězení je Jirkovan snad víc než doma. Za mříže ho tentokrát dostaly boty a šampon
ILUSTRAČNÍ FOTO: CC0
Chomutov

Jirkov – Rovnou ve výkonu trestu odnětí svobody skončil nedlouho po svém zadržení muž z Jirkova, který si podle zjištění policistů na živobytí přilepšuje krádežemi.

Dvou z nich se měl dopustit ve stejný den koncem dubna v prodejnách otvické obchodní zóny. V odpoledních hodinách navštívil nejdřív drogerii, kde sebral šampon a bez zaplacení odešel. O necelé tři hodiny již „úřadoval“ v prodejně obuvi, kde si vzal boty přímo z výlohy a opět místo opustil bez zaplacení.
Jirkovským policistům se totožnost původně neznámého lapky podařilo zjistit. „Osmačtyřicetiletého recidivistu znají již z minulosti. Kvůli majetkové trestné činnosti strávil dotyčný několik let ve vězení, propuštěn byl v únoru roku 2021," podotkla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Poté, co byl muž kvůli popsanému jednání zadržen, mu policisté sdělili podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Nyní je již dotyčný ve věznici, kam ho soud za páchání majetkové trestné činnosti poslal.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru