Zeptejte si přímo kompetentních úředníků i starostky. Ta zve Jirkovany na kávu
Foto: město Jirkov
Chomutov

Jirkov – Po vzoru starostů z okolních měst pořádá jirkovská radnice setkání obyvatel města se starostkou a vedoucími odborů. V pořadí již třetí akce s názvem Na kávu se starostkou začíná dnes v 16 hodin. Tentokrát v ZŠ Nerudova.

„S občany města jsme se setkávali pravidelně už v předchozím volebním období, jenže vše přerušila pandemie koronaviru. Letos jsme se rozhodli setkávání obnovit na žádost úředníků," vysvětlila starostka Dana Havlátková Jurštaková. Občané města si pochvalují, že přítomní úředníci jim ve většině případů dokážou odpovědět hned na místě. Hlavními tématy setkání jsou rozvoj města, školství a investice.

Na otázky obyvatel Jirkova bude odpovídat i ředitel Městské policie Jirkov.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru