Už jste si všimli? Oblíbený obchod prodloužil otevírací dobu
Ilustrační foto: Lidl.cz
Chomutov

Litvínov, Most – Od včerejšího dne mohou zákazníci nakupovat v prodejnách Lidl o hodinu déle. Změna provozní doby se dotkla také prodejen v Chomutově, v Kadani i v nedalekém Mostě a v Litvínově, kde je nově otevřeno až do 21 hodin. Změna nemusí být trvalá, zatím jde o testovací provoz.


Od 1. června prodloužil obchodní řetězec Lidl otevírací dobu u více než 250 z celkem 316 prodejen. Zdůvodňuje to tím, že zájem o nakupování v pozdějších denních až nočních hodinách roste. „Otevírací doba se u vybraných prodejen napříč Českou republikou prodloužila o jednu hodinu. Lidl chce tímto krokem vyhovět zákazníkům, kteří z nejrůznějších důvodů nestíhají klasickou otevírací dobu či jim vyhovuje nakupovat až později večer,“ uvedla Iveta Barabášová ze společnosti Lidl.

Obchody Lidl patří německé maloobchodní společnost Schwarz Gruppe, která vlastní ještě supermarkety Kaufland.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru