Žena i se svojí sestrou na útěku skončily na policejní stanici. Poznali je strážníci
Foto: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Hlídka chomutovské městské policie objevila během kontrolní činnosti v ulici Školní pěšina v Chomutově ženu, která odpovídala popisu hledané osoby. Okamžitě byla vyzvána k prokázání totožnosti a po provedení lustrace se potvrdilo, že se jedná o skutečnou zájmovou osobu pro policii.

Ale to nebyl konec překvapení. Při dalším pátrání zasahující hlídka zjistila, že žena má také sestru, která nedávno uprchla z výchovného ústavu. Bez váhání se městští policisté pustili do dalšího pátrání a brzy nalezli i tuto druhou hledanou osobu. Provedená kontrola její totožnosti potvrdila, že se skutečně jedná o osobu, kterou policie pátrala.

Obě ženy byly následně převezeny na policejní stanici, kde byly podrobeny dalším úkonům.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru