Onanista si vyhlédl běžkyni. Ukájel se před ní opakovaně
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Chomutovští policisté dopadli muže, který si dlouhou chvíli zřejmě zpestřoval tím, že se veřejně obnažoval a uspokojoval.

V uplynulých týdnech byly oznámeny tři případy, kdy původně neznámý muž na cyklostezce v ulici Bezručova přistoupil k probíhající ženě, rychle se obnažil a začal onanovat. „Pokaždé se jednalo o stejnou ženu, která si na zmíněné místo chodila zaběhat," doplnila informaci policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Policistům se podařilo zjistit totožnost podezřelého, kterým je 38letý Chomutovan. Není to poprvé, co se měl podobného jednání dopustit, už před pár lety mu soud za výtržnictví uložil podmíněný trest. „Nyní mu za spáchání trestného činu výtržnictví, z něhož je podezřelý, hrozí v případě prokázání viny až tříleté odnětí svobody," dodala Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru