Mladá žena se neštítila okrádat svoji rodinu. Hasila tím dluhy
Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Kadaňsko – Podezření ze spáchání trestných činů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku čelí 27letá žena z obce na Kadaňsku. Podle zjištění policistů měla dotyčná, která občas bydlí u své matky a nevlastního otce, muži sebrat platební kartu.

„Z té pak postupně z různých bankomatů zejména v Chomutově, ale i v Žatci, vybrala celkem 32 tisíc korun," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská. Až za pár dní muž zjistil, že z bankovního účtu mizí jeho úspory a obrátil se na banku a policii. Pak už nemělo cenu zapírat a mladá žena se přiznala, že kartu bez vědomí nevlastního otce použila k několika výběrům. Peníze prý potřebovala k úhradě dluhů a chtěla je později vrátit.

V případě odsouzení jí za popsané jednání hrozí až dvouletý trest.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru