Při rvačce využil jeden z mladíků i kabely, které měl v ruce. Foto: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov – Rvačka několika osob na Husově náměstí v centru Chomutova si vyžádala zásah hned tří hlídek Městské policie Chomutov a jedné hlídky Policie České republiky.

Šarvátky na Husově náměstí si všimla obsluha kamerového systému městské policie, která okamžitě radiostanicí informovala motohlídky strážníků v terénu. Při rvačce se jeden z mužů oháněl elektrickým kabelem. V okamžiku příjezdu strážníků se dal jeden z mladíku na útěk, ale daleko nedoběhl. Po krátkém pronásledování byl strážníky zadržen, za použití donucovacích prostředků hmatů a chvatů byl sveden na zem a poté přiveden zpět.

Během šetření na místě bylo zjištěno, že muži během rvačky poškodili i jeden ze zaparkovaných osobních vozů. Celou věc si na místě převzala hlídka policie České republiky. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru